Machinale vloerreiniging (10 artikelen)
Prev[1]Next
Toon: Lijst Sorteer op:
01.01.010 Floor L.F. 10L (voor schrobzuigmachine) Deze neutrale reiniger is geschikt voor alle soorten vloeroppervlakken en heeft een fris en aangenaam parfum Zowel geschikt voor persemmer, spray ,éénschijfmachine en schrobzuigautomaat methode.

 01.01.010
(min. 1)
01.01.009 Floor L.F. 5L Laagschuimend universele detergent.
Geschikt voor schrobzuigautomaten 01.01.009
01.01.009
(min. 1)
EC3023390 NEOMAX BMR 10L Neomax BMR is een zeer krachtig reinigingsmiddel voor vloeren, dat hardnekkige vlekken verwijdert. Dankzij de speciale combinatie van weinig schuimvormende oppervlakteactieve stoffen, oplosmiddelen en waskrachtversterkers kunnen rubbersporen van vorkheftrucks, autobanden en wagentjes, sporen van schoenen enz. verwijderd worden. Met Neomax BMR kunnen zelfs hardnekkige en verbrande sporen verwijderd worden. Het product geeft na het aanbrengen een frisse sinaasappelgeur. Neomax BMR kan gebruikt worden in alle soorten schrobzuigmachines, met eenschijfsmachines en met Rasant® vlakmoppen. Neomat BMR is de ideale oplossing voor specifieke reinigingsactiviteiten in fabrieken, werkplaatsen, logistieke centra, hypermarkten en magazijnen. 

Toepassingsgebied: Voor het dagelijkse en regelmatige onderhoud van alle soorten vloeren die bestand zijn tegen alkaliën en oplosmiddelen. 

- Schoon– Verwijdert rubbersporen en zelfs vastgekoekte en verbrande sporen. 

- Veilig – Verwijdert zwarte vlekken op vloeren en verbetert het hygiëneniveau door de risico's op kruisbesmetting te beperken.

- Efficiënt– Eén enkel product voor dagelijkse en periodieke reiniging EC3023390
EC3023390
(min. 1)
EC3015050 NEOMAX C 10L Neomax C is een weinig schuimvormende beschermende reiniger, die ideaal is voor gebruik met alles soorten schrobzuigmachines. Neomax C reinigt en beschermt, en geeft vloeren een uniforme glans. Het kan toegepast worden op zowel beschermde als onbeschermde poreuze vloeren.De combinatie van oppervlakteactieve stoffen en polymeren die oplosbaar zijn in water zorgen ervoor dat vloeren glanzen en bieden tegelijkertijd een uitstekende bescherming om te voorkomen dat ze opnieuw vuil worden. Het Maxi Quick Fill doseer- en vulstation zorgt voor een vermindering tot 90 % van de nietproductieve vultijd, en garandeert een precieze dosering van het product, zodat opmerkelijke en zuinige reinigingsresultaten worden verkregen. Toepassingsgebied: voor reiniging en onderhoud van alle waterbestendige vloeren. 

Properheid:

 -Neomax C biedt als het gebruikt wordt met de Maxi Quick Fill doseringscentrale de mogelijkheid tot een snelle reiniging van zeer grote supermarkten

 Veiligheid:

 - Dankzij de Maxi Quick Fill doseercentrale wordt direct contact met het geconcentreerde product volledig vermeden. 

Doeltreffendheid:

- Reiniging en bescherming in één enkele stap, droogt snel. EC3015050
EC3015050
(min. 1)
EC3055360 NEOMAX CLEAN 10L Neomax clean is een schuimarme vloerreiniger voor schrobzuigmachines die gemakkelijk vuil en vet verwijdert van alle water-resistente vloeren. Neomax clean droogt streeploos op en is daarom zeer geschikt voor glanzende vloeren. Het product is pH neutraal, materiaalvriendelijk, niet geparfumeerd, kleurloos en is biologisch afbreekbaar. Neomax clean kan zowel machinaal als handmatig worden ingezet. 

Toepassingsgebied: Geschikt voor alle waterbestendige vloeren zoals stenen vloeren, keramische tegels en gecoate vloeren.…

Clean:

 – Voor dagelijkse en zwaar bevuilde reiniging. 

Safe:

 – Selectie van grondstoffen die een hoge ecologische standaard garanderen. 

Efficient:

 – Uitstekende schoonmaakresultaten bij een lage gebruikshoeveelheid. EC3055360
EC3055360
(min. 1)
01.01.056 Neomax GMS 10L Neomax GMS is een sterk alkalische reiniger voor dagelijkse en zware reiniging. Het is uitstekend voor de diepe reiniging van grote oppervlakken, bijvoorbeeld in supermarkten. Zijn hoge reinigende werking en uitstekende ontvettende eigenschappen elimineren tegelijkertijd dofheid van vloeren. Neomax GMS is ideaal voor gebruik in all types schrobzuigmachines dankzij zijn hoogwaardige combinatie van actieve laag-schuimende bestanddelen en oppervlakteactieve stoffen. Het Maxi Quick Fill doseer- en afvulstation zorgt voor een vermindering van de niet- productieve tijd tot wel 90 % en garandeert een precieze dosering van het product alsook kostenefficiënte reinigingsresultaten. 

Toepassingsgebied: Voor alle alkaline- en waterbestendige vloeren.

Efficiëntie is belangrijk: Neomax GMS in combinatie met een Maxi Quick Fill doseerstation zorgt voor snelle reiniging van grote oppervlakken met voorspelbare schoonmaakkosten 

Veiligheid	is belangrijk: Het Maxi Quick Fill doseersysteem garandeert geen direct contact met het product.

Prestatie	is belangrijk: Krachtige formule voor de dagelijkse en periodieke machinale reiniging in ruimtes met veel passage. 01.01.056.jpg
01.01.056
(min. 1)
EC3014790 NEOMAX I 10L Neomax I is een geconcentreerde alcalisch reinigingsmiddel voor gebruik in schrobzuigmachines op industriële- en antislipvloeren. Neomax I is in het bijzonder geschikt voor het reinigen van sterk vervuilde tegels danzij een formule met veel nietschuimende tensides, hoge alcaliteit en complexeermiddelen. Neomax I is vooral geschikt voor het snel verwijderen van minerale en synthetische oliën en vetten. 

Toepassingsgebied: voor het dagelijks onderhoud en perdiodieke dieptereiniging van industriêle vloeren, zoals beton, cementvloeren, tegels, … 

Schoon:

- Zeer geconcentreerde formule die sterke vervuiling in één enkele handeling verwijdert

Veilig:

– Geen contact met het product als er automatisch gedoseerd en afgevuld wordt met het Maxi Quick Fill systeem.

Efficiënt:

– Krachtige formule voor zowel dagelijks als periodiek onderhoud. 
 EC3014790
EC3014790
(min. 1)
01.01.055 Neomax N 10L Neomax N is een neutraal laagschuimend reinigingsmiddel voor gebruik in schrobzuigmachines. Neomax N kan ingezet worden op alle waterbestendige vloertypes en in alle soorten schrbzuigautomaten. . Dankzij de hoogwaardige tensio-actieve stoffen reinigt Neomax N snel, droogt streeploos op en laat een aangename geur na. Door gebruik te maken van het doseer- en afvulstation Maxi Quick Fill kan de niet productieve afvultijd verminderd worden tot 90%, terwijl een juiste dosering verzekerd is.

Toepassingsgebied: voor de reiniging van alle waterbestendige vloeren, en in het bijzonder van hoogglanzende vloeren in winkels, hospitalen, scholen, hotels, .. 

Schoon:

– Laat na het schoonmaken een unieke blijvende geur na 

Veilig:

– pH neutraal, dus veilig voor alle waterbestendige vloeren 

Efficiënt:

– De snel inwerkende componenten zorgen voor een snelle en diepe vloerreiniging 01.01.055.jpg
01.01.055
(min. 1)
EC3020780 NEOMAX S 10L Neomax S is een weinig schuimvormend beschermend reinigingsmiddel, dat ideaal is voor gebruik met alle soorten schrobzuigmachines. Door de samenstelling op basis van zeep zorgt Neomax S tegelijkertijd voor de reiniging en bescherming van vloeren. Neomax S laat een beschermende zeepfilm achter die vuilafstotend is en zorgt voor een satijnachtig glans. Neomax S is geschikt voor alle soorten schrobzuigmachines, en is het ideale reinigingsmiddel voor poreuze, betegelde vloeren die bijvoorbeeld gebruikt worden in supermarkten en zones met veel doorgang. Het Maxi Quick Fill doseer- en vulstation zorgt voor een vermindering tot 90 % van de niet-productieve tijd, en garandeert een precieze dosering van het product, zodat opmerkelijke en zuinige reinigingsresultaten worden verkregen

Toepassingsgebied: voor reiniging en onderhoud van alle waterbestendige vloeren.

Schoon:

- Neomax S biedt als het gebruikt wordt met de Maxi Quick Fill doseringscentrale de mogelijkheid tot een snelle reiniging van zeer grote supermarkten 

Veilig:

 - Dankzij de Maxi Quick Fill doseringscentrale wordt direct contact met het geconcentreerde product volledig vermeden.

 Efficiënt:

- Reiniging en bescherming in één enkele stap EC3020780
EC3020780
(min. 1)
EC3021120 NEOMAX STAR PLUS 6X1L Neomax star plus is een niet-schuimvormend supergeconcentreerd reinigingsmiddel voor de machinale reiniging van vloeren. Neomax star plus is toepasbaar op alle soorten vloeren die waterbestendig zijn, en met alle soorten schrobzuigmachines. Door de grote reinigingskracht van Neomax star plus kunnen vloeren snel gereinigd worden en zonder streepvorming gedroogd worden, en blijven er geen resten achter op de vloer. Neomax star plus is verpakt in lichtere milieubewuste navullingen en wordt geleverd met een doseerfles of een Penguin-doseerapparaat, zodat het een perfecte keuze is voor milieubewuste gebruikers. 

Toepassingsgebied: voor alle waterbestendige vloeren

Properheid:

 – Supergeconcentreerd product voor opmerkelijke reinigingsresultaten, met een zeer lage gebruiksconcentratie.

Veiligheid:

 – Gemakkelijk en veilig navullen van de doseerfles met de lichtgewicht navulverpakking met supergeconcentreerd product.

Doeltreffendheid:

 – Met 1 l supergeconcentreerd product kan tot 1000 l oplossing bereid worden. 3021120
(min. 1)
  
Prev[1]Next